The CW Website has disappeared...

Discuss Christopher Ward watches
jtc
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 2867
Joined: Fri Oct 05, 2012 9:50 pm
CW-watches: 3
Location: Hampshire, UK

Re: The CW Website has disappeared...

Post by jtc » Fri Feb 01, 2019 8:16 am

Lawrence wrote:
Fri Feb 01, 2019 3:35 am
gaf1958 wrote:
Fri Feb 01, 2019 12:41 am
I’m half way there when viewing the forum too. Images from the website are now showing up correctly (an improvement from yesterday), however links to the CW website are still being redirected... Image
Yes, me also, I have to access CWL through a link here on the forum. I'm having the same redirect issue from multiple devices and desktops. No matter what I do to the cache, browser history etc.

I noticed the other night the website was down for routine maintenance and presumably an upgrade. The day before a new product launch. :roll:
Don't bother clearing cache etc, it's a redirect on the server side, nothing local you can do.
Jon

Sales Corner Feedback

CW C8 UTC Worldtimer | CW C7 Hornet COSC | Tudor Pelagos (ETA) | Tag Heuer Carrera 1887 | Omega Speedmaster Apollo XV 40th Anniversary | Halios Seaforth Pastel Mk1 | Oris Artix GT Day Date | Seiko Kinetic 5M42 Ti

User avatar
Kip
The Administrator
The Administrator
Posts: 29256
Joined: Tue Mar 13, 2007 8:45 pm
CW-watches: 146
LE-one: yes
LE-two: yes
LE-three: yes
LE-foura: yes
LE-fourb: yes
LE-five: yes
LE-six: yes
LESeven: yes
Location: New Hampshire, USA

Re: The CW Website has disappeared...

Post by Kip » Fri Feb 01, 2019 1:08 pm

As you are now aware and seen from my recent post on Page 1, currently the only way to change between the currency sites is by clicking at the chosen option at the bottom of the website (see below).

You will be unable to get to the desired domain by simply typing it into your browser.

It is worth also clearing your cache as this will ensure you have no further problems.
image003.png
Kip

"Asylum Administrator"

Image

User avatar
H0rati0
Senior Guru
Senior Guru
Posts: 648
Joined: Wed Jun 27, 2018 7:49 am
CW-watches: 3
Location: Bayern

Re: The CW Website has disappeared...

Post by H0rati0 » Fri Feb 01, 2019 1:18 pm

Nope. As I am in Germany it insists that I must pay in € despite changing currency.....

Not a big deal, I will VPN in if I need to, but I hate being told what to do by software that knows what's best for me - machines are morons.

nik
"There is no beginning to enlightenment and no end to training" - Dogen Zenji (1200-1253)

User avatar
gaf1958
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 9955
Joined: Sat Jun 16, 2012 6:24 am
CW-watches: 23
Location: Sunshine Coast, Australia (ɐᴉɭɐɹʇsnɐ)

Re: The CW Website has disappeared...

Post by gaf1958 » Fri Feb 01, 2019 1:31 pm

Kip wrote:As you are now aware and seen from my recent post on Page 1, currently the only way to change between the currency sites is by clicking at the chosen option at the bottom of the website (see below).

You will be unable to get to the desired domain by simply typing it into your browser.

It is worth also clearing your cache as this will ensure you have no further problems.
That’s possibly true for the US or EU Kip, but despite clearing cache etc, the website insists on sending me to the Australian site - which unfortunately does not exist.

So I still cannot see the CW website at all...
CWL C1+2xC3+4xC6+3xC7+C11+2xC60K+3xC60T+5xC65+C70+C600
Omega Ω 3xSpeedy+5xSeamaster+DeVille+AT+Dynamic
Zenith+Tudor+2xOris65+4xMagrette+18xSeiko+6xVintage
B&R+Farer+Gavox+Hamilton+LumTec+Mido+MkII+2xSteinhart+2xVisitor+more
Family 11xCW+2xΩ

User avatar
Kip
The Administrator
The Administrator
Posts: 29256
Joined: Tue Mar 13, 2007 8:45 pm
CW-watches: 146
LE-one: yes
LE-two: yes
LE-three: yes
LE-foura: yes
LE-fourb: yes
LE-five: yes
LE-six: yes
LESeven: yes
Location: New Hampshire, USA

Re: The CW Website has disappeared...

Post by Kip » Fri Feb 01, 2019 1:39 pm

I will let the IT people know, but I am able to access the AU site, and any other, by simply changing the currency option, so the site is there. Not sure why you cannot get to it. :?
Kip

"Asylum Administrator"

Image

User avatar
gaf1958
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 9955
Joined: Sat Jun 16, 2012 6:24 am
CW-watches: 23
Location: Sunshine Coast, Australia (ɐᴉɭɐɹʇsnɐ)

Re: The CW Website has disappeared...

Post by gaf1958 » Fri Feb 01, 2019 1:41 pm

Kip wrote:I will let the IT people know, but I am able to access the AU site, and any other, by simply changing the currency option, so the site is there. Not sure why you cannot get to it. :?
Kip, can you please tell me if the correct URL for Australia is:

https://au.christopherward.com/
CWL C1+2xC3+4xC6+3xC7+C11+2xC60K+3xC60T+5xC65+C70+C600
Omega Ω 3xSpeedy+5xSeamaster+DeVille+AT+Dynamic
Zenith+Tudor+2xOris65+4xMagrette+18xSeiko+6xVintage
B&R+Farer+Gavox+Hamilton+LumTec+Mido+MkII+2xSteinhart+2xVisitor+more
Family 11xCW+2xΩ

User avatar
Kip
The Administrator
The Administrator
Posts: 29256
Joined: Tue Mar 13, 2007 8:45 pm
CW-watches: 146
LE-one: yes
LE-two: yes
LE-three: yes
LE-foura: yes
LE-fourb: yes
LE-five: yes
LE-six: yes
LESeven: yes
Location: New Hampshire, USA

Re: The CW Website has disappeared...

Post by Kip » Fri Feb 01, 2019 1:44 pm

That is correct and your link works for me.
Kip

"Asylum Administrator"

Image

User avatar
gaf1958
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 9955
Joined: Sat Jun 16, 2012 6:24 am
CW-watches: 23
Location: Sunshine Coast, Australia (ɐᴉɭɐɹʇsnɐ)

Re: The CW Website has disappeared...

Post by gaf1958 » Fri Feb 01, 2019 1:45 pm

But not for me unfortunately. I’ll try it on a different device and report back...
CWL C1+2xC3+4xC6+3xC7+C11+2xC60K+3xC60T+5xC65+C70+C600
Omega Ω 3xSpeedy+5xSeamaster+DeVille+AT+Dynamic
Zenith+Tudor+2xOris65+4xMagrette+18xSeiko+6xVintage
B&R+Farer+Gavox+Hamilton+LumTec+Mido+MkII+2xSteinhart+2xVisitor+more
Family 11xCW+2xΩ

User avatar
gaf1958
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 9955
Joined: Sat Jun 16, 2012 6:24 am
CW-watches: 23
Location: Sunshine Coast, Australia (ɐᴉɭɐɹʇsnɐ)

Re: The CW Website has disappeared...

Post by gaf1958 » Fri Feb 01, 2019 1:47 pm

I just tried it on my wife’s iPad. I never use it, so it’s never been to the CW site and I still get the same error... too many redirects, then after that, site cannot be found.
CWL C1+2xC3+4xC6+3xC7+C11+2xC60K+3xC60T+5xC65+C70+C600
Omega Ω 3xSpeedy+5xSeamaster+DeVille+AT+Dynamic
Zenith+Tudor+2xOris65+4xMagrette+18xSeiko+6xVintage
B&R+Farer+Gavox+Hamilton+LumTec+Mido+MkII+2xSteinhart+2xVisitor+more
Family 11xCW+2xΩ

User avatar
Kip
The Administrator
The Administrator
Posts: 29256
Joined: Tue Mar 13, 2007 8:45 pm
CW-watches: 146
LE-one: yes
LE-two: yes
LE-three: yes
LE-foura: yes
LE-fourb: yes
LE-five: yes
LE-six: yes
LESeven: yes
Location: New Hampshire, USA

Re: The CW Website has disappeared...

Post by Kip » Fri Feb 01, 2019 1:52 pm

I have made IT aware, but I must admit it doesn't make sense to me since I can access your link. I would have to think the problem is with your provider, but I am not technical at all, so don't take any stock in that.
Kip

"Asylum Administrator"

Image

User avatar
gaf1958
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 9955
Joined: Sat Jun 16, 2012 6:24 am
CW-watches: 23
Location: Sunshine Coast, Australia (ɐᴉɭɐɹʇsnɐ)

Re: The CW Website has disappeared...

Post by gaf1958 » Fri Feb 01, 2019 1:55 pm

Just tried on a windows laptop and I’m getting the same errors. :(
CWL C1+2xC3+4xC6+3xC7+C11+2xC60K+3xC60T+5xC65+C70+C600
Omega Ω 3xSpeedy+5xSeamaster+DeVille+AT+Dynamic
Zenith+Tudor+2xOris65+4xMagrette+18xSeiko+6xVintage
B&R+Farer+Gavox+Hamilton+LumTec+Mido+MkII+2xSteinhart+2xVisitor+more
Family 11xCW+2xΩ

LordAnubis
Junior
Junior
Posts: 41
Joined: Fri May 05, 2017 7:55 am
CW-watches: 0
Location: Perth, Australia

Problem with the site - from Australia

Post by LordAnubis » Fri Feb 01, 2019 2:01 pm

Is anyone else experiencing or aware of problems with the site when trying to connect from Australia? I go to the .co.uk site and it auto redirects (never used to do this) to the au website and throws an error. Doesn’t work on my phone or laptop. Same error. If I use a VPN signalling US origin the. It redirects to a ca. Website and gives me the same error. If I use a VPN signalling UK origin then loads the site fine to .co.uk. Screenshots attached.
Attachments
E61003D0-F010-4919-BB76-8D7E19EF7A34.png
74787CF5-0E9C-47AA-9FA0-B658DE7969FE.png

User avatar
what-time-is-it
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 2508
Joined: Thu Nov 24, 2016 11:53 am
CW-watches: 1

Re: The CW Website has disappeared...

Post by what-time-is-it » Fri Feb 01, 2019 2:02 pm

Image
Current collection incl Alpina, Citizen, Oris, Rolex, Seiko, Tag & Tudor.

Chris

User avatar
gaf1958
Senior Forumgod
Senior Forumgod
Posts: 9955
Joined: Sat Jun 16, 2012 6:24 am
CW-watches: 23
Location: Sunshine Coast, Australia (ɐᴉɭɐɹʇsnɐ)

The CW Website has disappeared...

Post by gaf1958 » Fri Feb 01, 2019 2:07 pm

LordAnubis wrote:Is anyone else experiencing or aware of problems with the site when trying to connect from Australia? I go to the .co.uk site and it auto redirects (never used to do this) to the au website and throws an error. Doesn’t work on my phone or laptop. Same error. If I use a VPN signalling US origin the. It redirects to a ca. Website and gives me the same error. If I use a VPN signalling UK origin then loads the site fine to .co.uk. Screenshots attached.
See my previous half dozen posts immediately prior to yours.:) I’m in SE QLD...

Verification that it’s not just a problem that’s isolated to myself...Image
CWL C1+2xC3+4xC6+3xC7+C11+2xC60K+3xC60T+5xC65+C70+C600
Omega Ω 3xSpeedy+5xSeamaster+DeVille+AT+Dynamic
Zenith+Tudor+2xOris65+4xMagrette+18xSeiko+6xVintage
B&R+Farer+Gavox+Hamilton+LumTec+Mido+MkII+2xSteinhart+2xVisitor+more
Family 11xCW+2xΩ

LordAnubis
Junior
Junior
Posts: 41
Joined: Fri May 05, 2017 7:55 am
CW-watches: 0
Location: Perth, Australia

Re: The CW Website has disappeared...

Post by LordAnubis » Fri Feb 01, 2019 2:12 pm

Ohh sorry I thought my original post didn’t get posted as I saw it disappeared. My apologies.

Yes I’m in Perth. Using both Telstra 4G and the home internet (Aussie Broadband) achieves the same result on multiple devices both Apple (iPhone 6s plus) and windows (Microsoft surface pro 2, windows 10)

Post Reply